Fructe de mare cu sos de patrunjel

de Bunica in Fructe de mare, 4 Oct 2014 | 8373 vizualizari

 

Fructe de mare cu sos de patrunjel este un preparat rapid pentru un pranz gustos,cu conditia sa ai un magazin aproape sau sa le ai in congelator;)

 

INGREDIENTE

  • 270 g. fructe de mare(caracatita,calamar,scoici)
  • 100 ml. vin alb
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare
  • piper
  • o legatura moca de patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fructe de mare cu sos de patrunjel:

Intr-un wook se pune uleiul.

Adauga fructele de mare pentru 4-5 minute,avand grija sa le amesteci ridicand wookul cu o miscare ferma a mainii.

Pune vinul alb si lasa sa fierba pana la evaporarea  vinulul,maxim 5 minute.

Stinge focul,sareaza,pipareaza si adauga patrunjelul tocat marunt.

Am servit cu paine prajita.

TIPS-URI

1

Fructele de mare nu se prajesc mlt pentru ca se intaresc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fructe de mare cu sos de patrunjel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Reteta simpla si autentica de orez cu creveti, legume si usturoi